Οι εκδόσεις Εν Πλω, με κύριο στόχο την προβολή και τη διάδοση του ποιοτικού βιβλίου, διοργανώνουν Έκθεση Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου και Μοναστηριακών Προϊόντων, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, από την Παρασκευή 3 μέχρι και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, με μια μεγάλη ποικιλία τίτλων ορθόδοξης πνευματικότητας σε συνεργασία με πολλούς εκδοτικούς οίκους και μοναστήρια.

Στο πλαίσιο της έκθεσης την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στις 7:00 το απόγευμα διοργανώνεται τιμητική εκδήλωση για τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου από τις εκδόσεις Εν Πλω με τίτλο: «Εγρήγορση, Χρέος των Ορθοδόξων», το οποίο και θα παρουσιάσουν οι ομιλητές:

•Ιωάννης Παλαιοκρασσάς, πρώην Υπουργός και πρώην Επίτροπος της Ε.Ε. 
•Γεώργιος Παπαγεωργίου, Ομότιμος καθηγητής Χειρουργικής, πρώην Συντονιστής Διευθυντής Β´ Χειρουργικής Κλινικής ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός». 
•Θανάσης Παπαθανασίου, Διευθυντής του περιοδικού «Σύναξη», Δρ Θεολογίας. 
•Γεώργιος Φίλιας, Καθ. Λειτουργικής στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας στη Θεολογική Σχολή ΕΚΠΑ.

Επίσης θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου με τίτλο: 
«Η Ανασύσταση της Ορθοδόξου Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Αλβανίας (1991-2016)» με αφορμή την Δ' επαυξημένη έκδοσή του, ενώ θα προβληθεί και μικρό ντοκιμαντέρ με στιγμές από την ιεραποστολική πορεία του Αρχιεπισκόπου.